Slørhale med hvid plamage

Emne startet af: Futte d. 22-02-2021 08:48

Hej


Jeg købte mit første akvarie brugt sidste onsdag (400L) og der fulgte 7 slørhaler med (og 2 suge maller og 8 pansermaller)

Nu har jeg fået øje på denne hvide plamage på hovedet af denne (billede) og har også set en hvid plet på hovedet af en anden som dog bare ligner et gammelt sår der er helet(?)

Jeg har fyldt ca. 80L over i en balje og regner med at udskifte noget vand med det i morgen når det har stuetemperaturen men er der evt. noget medicin jeg bør skaffe eller bør vandskifte være nok?


Slørhale-22-02-21 

Derudover syndes jeg tit mine Slørhaler går ved overfladen og ser ud til at gispe men der fulgte et AM-TOP 3337 spandfilter med. Den burde vel være rigeligt til at ilte vandet?

Svar

Futte

Skrevet d. 02-03-2021 07:42

Tilmeldt d. 22-02-2021 08:34

Har skrevet 3 indlæg

En lille opdatering hvis andre skulle falde over mit opslag.

Jeg læste en del på nettet og nåede frem til at det nok var svamp og da jeg kunne se tegn på det på flere af mine fisk var det sandsynligvis pga. vand kvaliteten fejlede noget.

Jeg købte og brugte noget Aqua safe da jeg har brugt vand fra hanen og da det havde haft 1 døgn til at virke kom jeg noget Easy balance i vandet (begge mærket Tetra). Det er ikke helt væk fra fiskene endnu men det er tydeligt bedre hver dag.
Jeg sænkede derudover min vandstand lidt og rykkede pumpen lidt op så den bryder vandoverfladen bedre. nu står de ikke og gisper mere. 

Du skal være logget ind for at svare på emnet.

Ny bruger? Opret dig her

Allerede bruger? Log ind her

Gå tilbage til Sygdomme, skader og dødsfald.